Ophaalservice

Haal- en brengservice door heel Nederland

Sta je stil met je scooter en is het niet meer mogelijk om verder te rijden? Heb je een lekke band? Heeft jouw elektrische scooter een error of onderhoudsbeurt nodig? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice door heel Nederland.

Onze bedrijfswagen is speciaal ingericht om jouw scooter schadevrij te transporteren. Tijdens het transport is jouw scooter verzekerd. Zo weet jij zeker dat jouw scooter altijd goed op onze werkplaats aankomt en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Scooter laten ophalen voor scooter reparatie of schade herstel

Wil jij jouw scooter, scootmobiel of elektrische scooter laten maken? J&M Bromfietshandel uit Gouda is dé specialist op het gebied van scooter reparatie. Woon je in de omgeving van Gouda? Breng jouw scooter naar onze werkplaats. Is het niet mogelijk met de scooter te rijden? Maak dan gebruik van de haal- en brengservice, binnen Gouda voor €5,- 

Ben jij ergens anders in Nederland woonachtig? J&M Bromfietshandel haalt scooters op door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. Wij zorgen ervoor dat de scooter is verzekerd tijdens dit transport van en naar onze professionele werkplaats. 

Heeft jouw scooter ook een onderhoudsbeurt nodig? Heb je een lekke band of start jouw scooter niet meer? Kies direct het merk en werkzaamheden voor jouw scooter via het aanvraagformulier of vul het contactformulier in.

Mochten er nog vragen zijn? Bel dan direct: 0182-701099