Bestellingen geplaatst van 1aug t/m 30 aug zullen pas maandag 31 aug verwerkt en verzonden worden.


Wij stellen ons graag aan je voor

Over ons

J&M Bromfietshandel is een bedrijf dat al meer dan 15 jaar allerlei diensten levert op het gebied van scooters en bromfietsen. Hierbij valt te denken aan verkoop van nieuwe en gebruikte scooters, onderdelen, reparatie, onderhoud en opvoeren. Al deze werkzaamheden voeren wij met de grootste zorg uit. Voor ons telt het leveren van kwaliteit samen met een zeer scherpe prijs aan een tevreden klant.

Onze passie voor scooters is groot. Met ons team in de werkplaats repareren en onderhouden wij dagelijks alle scooters van gouda en omstreken.

Om hoge kosten en reparaties te voorkomen adviseren wij al onze huidige en potentiƫle klanten om periodieke controles te laten uitvoeren. Het risico op uitval of reparaties die voorkomen hadden kunnen worden zijn hiermee aanzienlijk gereduceerd.

Wij nodigen u graag in onze werkplaats of showroom om een kijkje te komen nemen wat ons werk inhoud en laten u graag zien hoe een inspectie wordt uitgevoerd.

  • Beste prijsgarantie
  • Verschillende betaalmogelijkheden
  • Deskundig advies en hulp
  • Bestelling binnen 2 dagen op de post

In onze webshop en vestiging heeft u als klant een ruime keuze. Wat vroeger een tweede auto was, is nu de scooter. Deze worden dan ook veel gebruikt voor het woon-werk verkeer, dus betrouwbaarheid en degelijkheid zijn erg belangrijk. De klant vindt bij ons vooral scooters en brommers, maar ook bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw motorscooters en onderdelen. Enkele merken die bij ons in de showroom staan zijn Piaggio, Vespa, Gilera, Yamaha, Peugeot, Sym, Tomos, Honda, Aprilia en Kymco. Op deze merken is standaard twee jaar fabrieksgarantie van toepassing. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor de elektrische scooter.